söndag 2 december 2007

Lätt framförhållning

Idag har vi varit och "veckohandlat". Gjorde en matsedel för hela veckan imorse och stack till CityGross och storhandlade.
Visst känns det lite jobbigt när det kostar 7-800kr direkt men det är lätt mindre än vad vi lägger när vi är och impulshandlar som vi brukar göra, då kan det utan problem kosta 150-200kr per gång och vi är nästan där varje dag. Väldigt skönt att veta vad man skall göra för mat hela veckan också så man slipper fundera på det. Även väldigt skönt att faktiskt slippa åka och handla varje dag, det tar ändå 30-40min varje gång.

Vi firade också våran 2årsdag tillsammans idag. Åkte till KOH PHANGAN inne på söder, otroligt mysig thairestaurang som jag bara kan rekommendera till alla (glöm inte att boka i förväg bara)

Ekonomin börjar redan svida denna månanden och det är den 2e idag, antagligen kommer jag få snylta lite på vårat bufferkonto men skall göra mitt ytersta för att slippa sälja några fonder.

1 kommentar:

Martin sa...

Vi handlar numera för två veckor. Har funkat grymt bra och förra månaden hade vi för första gången pengar kvar på matkontot. Storhandla sparar helt klart pengar.