lördag 10 november 2007

Läsk, något jag bör klara mig utan

Idag har jag försökt sluta dricka läsk, detta kanske låter som något trivialt för de flesta men det är som en drog för mig och jag tror jag visat de flesta symptom på beroende. Lättare huvudvärk, enormt godissug trotts att jag egentligen inte gillar godis. Men har ändå varit stark hela dagen och fyllt på min vattenflaska och sett glad ut. I längden är detta bättre då det kostar mindre samt är mycket hälsosammare!

3 kommentarer:

Admin sa...

Jag kan relatera, har också lätt att dricka för mycket läsk. Det är ett så otroligt onödigt sätt att få i sig socker på. Lycka till med avvänjningen.

A sa...

Jag har en gång i tiden druckit aldeles för mycket läsk, 1-2 liter om dan. Jag bestämde mig aldrig för att sluta, det enda jag bestämde mig för att aldrig ha något hemma.

Om man måste gå ut och köpa en halvlitersflaska läsk för 17 kronor i regn och blåst varje gång man blir sugen så minskar konsumtionen ganska fort. Jag hade i princip slutat helt efter en månad.

Martin sa...

Att sluta med läsk är bra på alla sätt, ekonomiskt och hälsomässigt. Men tyvärr finns ju suget där ett tag. Men nuförtiden är jag aldrig sugen längre.